23948sdkhjf

Flammens topchef er pludseligt stoppet

29-årig HR-chef tager midlertidigt over
Restaurantkæden Flammens administrerende direktør, Elias Tychsen, stopper med øjeblikkelig virkning på posten. Det oplyser han selv til Børsen, men han vil ikke sige noget om, hvad årsagen er, skriver avisen.

Heller ikke familien Rosenfeldt Sunddal, der ejer Flammen-kæden, vil ifølge Børsen uddybe årsagen til det meget pludselige direktør-farvel.

Men i en pressemeddelelse lader familien vide, at "som et led i virksomhedens ekspansion har vi nu nået en størrelse, hvor vi søger en profil til direktørposten, som kan indfri den vækstplan og den fortsatte rejse, som vi har planer om for Flammen i både Danmark og uden for landets grænser".

Indtil den nye direktør er fundet, er Flammens 29-årige HR-chef, Christian Damgaard Lund, konstitueret i stillingen. Han har været HR-chef siden 2015 og købte tidligere i år - sammen med to andre medarbejdere i Flammen - en mindre andel af stifterfamiliens aktier.

Elias Tychsen har været administrerende direktør for Flammen siden 2013. Han overtog posten fra barndomsvennen Martin Rosenfeldt Sunddal, som sammen med sin søster og sine forældre stiftede den succesrige kæde i 2009.

Flammen har p.t. 15 restauranter i Danmark og en enkelt i Tyskland.

















Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11